15 Ekim 2010 Cuma

Şans Tozu




Merhabaaaa, benim adım name.
İçim içime sığmıyor bugün. Dünyanın en şanslı insanı olduğumu bir kez daha anladım. Harika bir ailem, mükemmel arkadaşlarım, mükemmel bir yaşamım var. Doğarken avuçlarıma sığmayacak kadar çok şans tozuyla doldurmuşlar ellerimi. Mutsuzlar, şanssızlar, bahtsızlar gelsinler hepsine biraz biraz şans tozu vereyim istiyorum.
Benim şansım herkese yeter, herkese.

Tercihler açıklandıktan sonra bakalım bizim bölümde ne var ve yok diye kolları sıvamış "google be sana işim düştü yap bi güzellik" diyerekten yaptığım araştırmalar sonucu aynı bölümde olduğum çok sevgili M.U ile dün akşam yaptığımız dersler nasıl muhabbeti Fizik Mühendisliği Kulübü'nün CERN gezisi ile bayağı bir heyecanlandı. Hazırlık olduğum için oldukça ezilen ben, gezi için hazırlık sınıfından bir kişinin götürüleceğini öğrenince sevindim, şansımı da deneyeyim dediydim.
Kulübe üye olmayan kuraya katılamıyor. Ben daha kulübe bile üye değilim.
"Yarın gelirsin kaydını yaparlar, sonra da çekilişe katılırsın."

Gittim, çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu. Hazırlıklar için kontenjanı 2ye çıkarmışlar kurayı çekiyorlar. İlk çekilen kişi de aynı sınıfta olduğum bir arkadaşım. Çıkarsam sen haber verirsin ben gelemeyeceğim, demişti. Sen kazandın yazıp devamını içimden Allah kahretsin yaaaa diye getirirken, kırtasiyeyi işleten amca* çoktan o kutudan kağıdı çekmiş. İsmimi söylemesiyle "beniiim" diye fırladım, farkında olmadan ne olduğunu anlayamadan. Benim çıkacağımı hiç ummayan arkadaşlarımın "ohaaaaa"sı ve amfide bulunan diğer öğrencilerin noluyo yae bakışı eşliğinde... BENİİİM! derken havaya kaldırdığım kolum da omzumdan çıkacaktı o arada, Allah korudu.

Hayat, sen bana bu aralar iyi kıyak geçiyorsun yaa var bunda da bir iş.

*düzeltme: kurada beni çeken kişi, kırtasiyeyi işleten amca değil, kulübümüzün başkanı çok sevgili Can Akyel imiş. Teşekkürlerimi ona yönlendiriyorum.

1 muhalefet:

StummScream dedi ki...

Fiziksel manada şanlı olsakta, ruhsal manada çokça kere şanssız konumdayız.

Yorum Gönder